Tuotteet

Tietoja meistä

Mistpool Oy on perhokalastukseen erikoistunut yritys, joka toimii tällä hetkellä Internetin välityksellä. Varastomme sijaitsee Helsingissä, Suomessa. Y-tunnuksemme on FI 09486246 tai SE 502073070001 (myytäessä Ruotsiin).

Toimintaperiaatteemme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja käydä kauppaa reilun pelin hengessä. Uskomme että se on ainoa oikea tapa toimia.

Yhteydenotto

Meihin voit ottaa parhaiten yhteyttä sähköpostilla osoitteen asiakaspalvelu@mistpool.com kautta tai yhteydenottolomakkeella. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pian, yleensä saman päivän aikana.

Suosittelemme ottamaan yhteyttä joko sähköpostilla tai tai yhteydenottolomakkeella, mutta voit myös ottaa yhteyttä puhelimella numeroon 045 132 4392. Jos et tavoita meitä puhelimella, kannattaa jättää soittopyyntö sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@mistpool.com tai yhteydenottolomakkeella.

Vastaamme puhelimeen aina kun sen kuulemme, mutta monesti emme ole puhelimen lähettyvillä, joten parhaiten yhteyden saa sähköpostilla osoitteen asiakaspalvelu@mistpool.com kautta tai yhteydenottolomakkeella

Postiosoite

Postiosoitteemme on
Mistpool Oy
PL 30
00391 Helsinki

HUOM Jos haluat palauttaa tuotteita, niin ota aina ensin yhteyttä meihin osoitteen asiakaspalvelu@mistpool.com kautta tai yhteydenottolomakkeella, niin saat ohjeet palautusta varten.

Yrityksen omistaja

Mistpoolin omistaa perhokalastaja Mikko Nikkanen.