Tuotteet

Toimitus- ja palautustiedot

Toimitus

HUOM! Aina saatavilla ilmainen toimitus!

Alla listattuna saatavilla olevat toimitustavat. Huomaa että kaikki toimitustavat eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Postiennakkotilauksista peritään 5,50 euron postiennakkolisä.

Tilauksen kokonaiskulut näet aina kassalta ennen tilauksen lopullista vahvistamista. Ei arvailua ja turhaa odotusta, että tilauksen lopullinen hinta vahvistetaan. Näet kaiken heti reaaliajassa.

Toimitustapa Maa Toimituskulu Kuvaus
Ilmainen toimitus Koko maailma 0,00 EUR Toimitus tyypillisesti kirjeenä ilman seurantaa suoraan toimitusosoitteeseen. Isommat lähetykset noudettava Postista.
Nouto postista Suomi 5,90 EUR Toimitus valitsemaasi Postiin tai Postin noutopisteeseen. Sisältää seurannan. Saat tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeenä ilmoituksen kun lähetys on noudettavissa.
Nouto pakettiautomaatista Suomi 5,90 EUR Toimitus valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Sisältää seurannan. Saat tekstiviestillä tai sähköpostilla ilmoituksen kun lähetys on noudettavissa.

Palautusoikeus

Myönnämme kaikille tuotteillemme täyden 14 päivän palautusoikeuden. Palauttamisesta ei tule sinulle mitään ylimääräisiä kuluja.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Ota yhteyttä meihin ennen mahdollista palautusta lisätietoja varten, jotta voit palauttaa tuotteet ilman kuluja.